Politic-Social

thumbs

Sinucidere la sediul DNA. Cine era procurorul care s-a aruncat in gol de la etajul sase al institutiei

15.03.2019, 12:03 Sursa: mediafax.ro

"Conducerea si personalul din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie isi exprima profundul regret pentru incetarea din viata, a domnului procuror Tamas Schiffbeck, un bun coleg si un profesionist desavarsit. In acest moment de mare cumpana, transmitem pe aceasta cale sincere condoleante familiei. Dumnezeu sa il odihneasca! Directia Nationala Anticoruptie nu are cunostinta ca domnul procuror Tamas Schiffbeck sa fi fost vizat de vreo ancheta penala sau disciplinara", se arata intr-un mesaj transmis de reprezentantii DNA.

Un fost sef al DNA Timisoara, procurorul Tamas Schiffbeck, s-a sinucis, vineri dimineata, dupa ce s-a aruncat de la etajul al saselea al cladirii care gazduieste institutia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, un barbat in varsta de 48 de ani s-a sinucis, vineri dimineata, aruncandu-se de la etajul sase al cladirii care adaposteste si sediul DNA Timisoara.

Conform unor surse judiciare, este vorba de procurorul Tamas Schiffbeck, care a fost sef al DNA Timisoara pana in anul 2015.

Din primele informatii, procurorul a venit, vineri dimineata, la munca, a intrat in biroul sau, iar la un moment dat a deschis geamul si s-a aruncat in gol.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare