Politic-Social

thumbs

Eugen Tomac, discutii la "Lincoln Day" cu Donald Trump Jr. Ce i-a spus fiul presedintelui SUA despre Romania | FOTO

24.03.2019, 11:18 Sursa: mediafax.ro

"L-am cunoscut la receptia de <Lincoln Day> si pe Donald Trump Jr., fiul Presedintelui Statelor Unite, care mi-a spus ca a vizitat Romania si ca i-a placut foarte mult in tara noastra, iar eu i-am adresat invitatia de a reveni la Bucuresti. Facem ce trebuie pentru Romania si viitorul nostru euro-atlantic. Doar asa putem face din nou Romania puternica si mare", a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Tomac a participat vineri seara la "Lincoln Day", sarbatorita pe domeniul presedintelui SUA, Donald Trump, in Florida la resedinta Mar-a-Lago. El a fost invitat la acest eveniment de Partidul Republican.

"Acasa la Presedintele Trump. In aceasta seara am fost invitat la resedinta din Florida a Presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cina festiva organzata de Partidul Republican cu prilejul "Lincoln Day". Am raspuns acestei invitatii din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tarie in parteneriatul dintre statele noastre. Gazda noastra, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenti o adevarata lectie de patriotism. A fost o seara in care am auzit multe lucruri frumoase despre America si despre cum se face politica activa in cea mai veche si consolidata democratie din lume", a anuntat pe Facebook Eugen Tomac.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare