Politic-Social

thumbs

Elev din Gorj, disparut dupa o cearta cu parintii, pentru o nota slaba la simulare | FOTO

24.03.2019, 11:10 Sursa: mediafax.ro

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Gorj, Corina Scurtu, tanarul de 15 ani a fost dat in urmarire nationala, dupa ce joi a disparut in conditii suspecte de acasa, avand in vedere ca nu a mai plecat de acasa niciodata si nici nu a creat probleme pana acum parintilor.

Mama baiatului sustine ca i-a interzis sa mearga la fotbal, la antrenamente, pentru ca obtinuse o nota slaba la simularea Evaluarii Nationale.

Femeia spune ca Ciprian are rezultate foarte bune la invatatura. "Suntem prin padure, il cautam peste tot. A luat o nota mica la simulare, nu era suparat pe tema asta, deoarece nu se trec in catalog si nu il afecteaza cu nimic. Luase un 4 la matematica. La romana luase peste 9, are numai 9 si 10 la scoala. A fost afectat ca, in ziua respectiva, joi, i-am luat telefonul si i-am spus sa nu mearga la Rovinari, nu l-am lasat sa plece la antrenamentele de la fotbal. Sa vina acasa, ca nu se intampla nimic. A venit de la scoala, mi-a povestit ce s-a intamplat, ne-am certat de i-am luat telefonul, i-am spus sa nu plece niciunde. Nici macar nu am apucat sa vad pe unde a iesit. Eu am probleme de sanatate si am fost in spital cand a fost simularea. Profesorii mi-au spus sa stau linistita, ca nu se trec in catalog. I-am spus ca pedeapsa, duminica era ziua lui, pe 17, nu o sa-i fac ziua, dar eu fiind in spital, sotul i-a facut-o, deci nu l-a pedepsit nimeni. Se inscrisese la Liceul Militar in Craiova", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Elena, mama adolescentului de 15 ani.

Ciprian face parte din echipa de fotbal Jiul Rovinari.

"Dupa ce am iesit din spital, i-am spus ca trebuia sa puna mana sa invete mai bine, sa se gandeasca la faptul ca s-a inscris la liceul militar. El a vrut sa mearga joi la antrenament si, deoarece aveam eu treaba, i-am spus sa ma ajute si de aici el a inceput cu jigniri la adresa mea. Mi-a spus <lasa, ca iti arat eu tie, plec de acasa>, dar nu l-am crezut in stare. Mai are un frate mai mic. Il roaga sa vina acasa", a mai declarat mama elevului de la Farcasesti.

Parintii le-au spus politistilor ca baiatul in varsta de 15 ani a plecat de acasa fara bani sau alte bunuri asupra sa.

Persoanele care pot oferi detalii pentru gasirea tanarului sunt sfatuite sa sune la 112.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare