Politic-Social

thumbs

Posta, reactie la acuzatiile primite: Reprezentantii USR au primit de joi drafturile de contract solicitate, insa nu au raspuns

15.04.2019, 15:12 Sursa: mediafax.ro

"Reprezentantii USR au primit, inca de joi, 11.04, drafturile de contract solicitate companiei, insa, acestia nu au raspuns, pana in acest moment, motiv pentru care, a declara in spatiul public ca Posta Romana continua sa le refuze dreptul de a incheia un contract de distributie este o denaturare a realitatii. Inaintarea propunerii contractuale demonstreaza abordarea echidistanta a companiei fata de tot spectrul politic implicat in alegerile europarlamentare", au mentionat reprezentantii Postei Romane, intr-un comunicat de presa transmis luni.

In plus, Posta Romana a subliniat, ca la momentul transmiterii contractului, isi asumase, deja, eroarea produsa de un angajat al sau care a interpretat eronat prevederile legislative in vigoare.

"Facem apel, pe aceasta cale, catre toti jucatorii implicati pe scena politica sa dea dovada de responsabilitate si obiectivitate atunci cand implica operatorul national de servicii postale in astfel de contexte si sa apeleze, in continuare, la serviciile noastre pentru ca acestea aduc veniturile din care Posta Romana se sustine, aceasta nefiind finantata din bani publici. Repetam, asa cum am mai spus-o, ca Posta Romana respinge orice acuzatie de partizanat politic", au mai sustinut reprezentantii Postei Romane.

Reprezentantii companiei au mai afirmat ca aceasta este o societate comerciala, care livreaza servicii de peste 150 de ani, indiferent de partidele si coalitiile care s-au aflat la conducerea tarii.

Posta Romana a facut aceste preciza in contextul noilor acuzatii aduse duminica de membrii aliantei politice USR PLUS.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare