Cultura si divertisment

thumbs

Preot pedepsit dur, dupa ce sotia lui a participat la un concurs de frumusete. Foarte multi internauti i-au sarit in aparare

15.04.2019, 18:18 Sursa: mediafax.ro

Oksana Zotova, sotia preotului Serghei Zotov, care detine un salon de infrumusetare in orasul Magnitogorsk, a castigat titlul de "Miss Senzualitate" la concursul de frumusete. Astfel, ea atras un val de critici dure pe reteaua sociala ruseasca Pikabu. Tot acolo s-a aflat ca este sotia unui preot.

In momentul in care vestea a ajuns si la urechile mai marilor din cadrul Bisericii Ortodoxe Ruse, acestia au luat decizia de a-l trimite pe parinte in localitatea Fershampenuaz, aflata la 65 de kilometri de Magnitogorsk, unde locuiesc aproximativ 4.000 de oameni, scrie BBC .

"Este un pacat mare atunci cand sotia unui preot se expune pentru un spectacol. El nu va mai putea sluji la biserica din Magnitogorsk pana cand sotia lui nu se pocaieste. Ce fel de preot este el daca nu-si poate controla propria familie?", a transmis arhiepiscopul Feodor Saprykin, liderul instantei bisericesti care a judecat cazul preotului.

Pe site-ul Pikabu se mai arata ca aceasta nu este prima data cand femeia a avut "un comportament inacceptabil". Dupa o vacanta la plaja, ea ar fi postat fotografii cu ea in costum de baie, apoi a sters imaginile considerate "indecente".

In fata instantei bisericesti, parintele Serghei a admis ca a facut o greseala si a cerut o "pedeapsa iertatoare". Totodata, el s-a mai plans ca sotia lui a primit comentarii urate pe retelele sociale, chiar daca foarte multi internauti s-au declarati consternati de decizia bisericii.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare