Politic-Social

thumbs

Horoscop, 26 Aprilie 2019: Zodia care socheaza astazi prin atitudinea sa joviala, volubila si deschisa la noi provocari

26.04.2019, 06:00 Sursa: mediafax.ro

Horoscop Berbec

Luna trece astazi in casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup si a vietii sociale din horoscopul tau general, atragandu-ti atentia asupra acestor aspecte ale vietii tale. Oricare ar fi oportunitatile cu care te intalnesti la acest nivel sau daca ti se solicita un imprumut de catre unul dintre prieteni, cauta sa te gandesti bine daca pui la bataie sume mari in acest sens. S-ar putea sa nu fie o idee buna, dat fiind ca riscurile la care te expui s-ar putea sa fie destul de mari. Trece prin sita ratiunii aceste perspective si nu te inhama la greu.

Horoscop Taur

Luna intra azi in casa carierei din horoscopul tau general, motiv pentru care acest sector de viata ar putea fi unul extrem de animat, chiar daca aceasta este ultima zi lucratoare a saptamanii pentru tine. Este posibil ca acest tranzit sa scoata la iveala faptul ca ai adunat peste saptamana o serie de nemultumiri la adresa superiorilor si ca acestea risca sa dea pe-afara in orice moment. Evita sa arunci gaz pe foc si nu agita apele fara rost. Cauta sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut si vei vedea ca lucrurile vor revini la normal saptamana viitoare.

Horoscop Gemeni

Luna poposeste astazi in casa filozofiei de viata din horoscopul tau general, motiv pentru care s-ar putea sa-ti pui tot felul de intrebari existentiale astazi. Nu-i nicio problema in a incerca sa procesezi evenimente cu impact emotional puternic, dar este important sa nu treci in cealalta extrema. Daca iti faci prea multe griji pentru lucruri pe care nu le poti controla sau care sunt de domeniul trecutului, s-ar putea sa-ti cultivi o stare de spirit care te seaca de energie si nu-ti da puterea sa faci fata provocarilor intalnite peste zi. Inconjoara-te de oameni care te molipsesc cu veselia lor.

Horoscop Rac

Luna ajunge azi in casa resurselor de care dispui in asociere cu partenerul de viata si/ sau de afaceri, iar aspectele in care se angreneaza indica faptul ca ar putea aparea unele oportunitati de investitie ori de multiplicare a sumelor pe care le detineti. S-ar putea totusi sa nu cadeti la un acord in ceea le priveste: pentru unul dintre voi, riscurile la care va expuneti sunt prea mari, celalalt crede poate ca nu este o idee buna sa faceti un asemenea pas, deci niciunul nu pare suficient de pregatit sa faca un pas pe acest plan. Discutati despre aceasta.

Horoscop Leu

Luna patrunde astazi in casa relatiilor din horoscopul tau general, iar configuratiile astrale pe care le lanseaza ar putea crea tensiuni intre tine si sefi, parteneri de afaceri si/ sau persoana iubita. S-ar putea asadar ca ceva din atitudinea superiorilor sa te deranjeze foarte mult, sa duci lupte acerbe pentru putere cu un coleg de munca sau un asociat ori sa lasi prea mult cariera sa intervina intre tine si persoana iubita. Daca ai ceva de impartit la serviciu, pune situatia pe tapet si rezolv-o inainte sa-ti afecteze productivitatea. Acasa, cauta sa lasi problemele de la munca in pragul casei.

Horoscop Fecioara

Luna intra azi in casa muncii din horoscopului tau general, ceea ce inseamna ca, in cazul tau, ultima zi lucratoare a acestei saptamani vine la pachet cu un volum neasteptat de sarcini profesionale. Ori poate nu ai de-a face decat cu una sau doua care iti pun mintea la contributie si te provoaca sa faci fata unor termene-limita greu de respectat si asteptari nerealiste. Cu toate ca esti supus(a) unor presiuni puternice, cauta sa nu le lasi sa te afecteze mai mult decat ar fi normal sa o faca. In caz contrar, s-ar putea sa incepi weekend-ul fara multa vlaga.

Horoscop Balanta

Luna poposeste astazi in casa placerilor din horoscopul tau general, iar aspectele pe care le traseaza cu alte planete indica faptul ca ai putea risca sa dai dovada de gelozie si posesivitate in raport cu partenerul astazi. Inainte de a lasa suspiciunile sa-ti incolteasca in minte, gandeste-te bine daca ai motive sa crezi anumite lucruri despre persoana de langa tine. S-ar putea sa nu-ti fi dat motive reale sa crezi ca ceva este in neregula, dar sa te trezesti ca nu-ti poti lua gandul de la astfel de scenarii. Acest lucru tradeaza lipsuri in ce priveste increderea unul in altul.

Horoscop Scorpion

Luna patrunde azi in casa familiei din horoscopul tau general, ceea ce face ca unele chestiuni gospodaresti sau domestice sa devina un centru de interes pentru tine. Ba mai mult, s-ar putea chiar sa stea la baza unor tensiuni intre tine si persoana iubita. S-ar putea sa nu reusiti sa cadeti la o invoiala in privinta unei probleme de natura casnica ori poate unul dintre voi nu se implica atat cat celalalt si-ar dori pe plan familial. Este important sa vorbiti deschis despre aceste lucruri si sa reglati din timp contributia pe care o aduceti in casa fiecare dintre voi.

Horoscop Sagetator

Luna patrunde astazi in casa comunicarii din horoscopul tau general, potentandu-ti abilitatile de a-ti exprima ideile cu claritate si de a lega relatii de prespectiva. Cu toate acestea, s-ar putea sa te confrunti totusi cu provocari in raport cu unii colegi de munca pe care nu reusesti sa-i intelegi nicicum. Lipsa de deschidere unii fata de ceilalti, atitudinea excesiv de protocolara si dorinta de a pastra aparentele chiar in detrimentul reusitei colaborarii voastre va poate afecta destul de mult prestatia. Cauta sa dezvolti o alta atitudine vis-a-vis de cei cu care lucrezi si sa te apropii mai mult de ei.

Horoscop Capricorn

Luna poposeste azi in casa banilor si a bunurilor detinute si castigate pe cont propriu, fapt pentru care finantele ar putea sa se gaseasca in fruntea listei tale de prioritati de astazi. S-ar putea totusi sa ai mai mult succes in a le cheltui decat a le produce, iar bugetul pare sa nu-ti permita astfel de initiative spontane. Cu siguranta poti achizitiona si lucruri care nu reprezinta o urgenta, dar ar trebui sa-ti impui unele limitele. Gandeste-te care ar fi suma pana la care te poti intinde inainte ca buzunarul sa te usture prea tare. Asa nu iei decizii neinspirate.

Horoscop Varsator

Luna intra astazi in semnul nasterii tale, conferindu-ti astfel, al inceput de weekend, energie si o stare de spirit buna. Cu toate acestea, s-ar putea totusi sa apara unele probleme in raport cu familia. Poate ca atitudinea ta joviala, volubila si deschisa la noi provocari socheaza sau atrage atentia anumitor rude apropiate care te critica pentru viziunile tale deloc conservatoare. S-ar putea ca diferenta intre generatii sa te supere si sa nu-ti vina sa crezi ca cei dragi nu te accepta cu totul asa cum esti tu. Le ia uneori timp sa se obisnuiasca, dar te vor intelege in final.

Horoscop Pesti

Luna poposeste azi in casa subconstientului din horoscopul tau general, fapt pentru care s-ar putea sa te preocupe tot felul de ganduri astazi. Unele dintre ele s-ar putea datora faptului ca te confrunti cu unele necunoscute in viata ta la acest moment. Ori poate ai auzit ca se zvonesc lucruri neadevarate despre tine, iar pe cel(a) care pare sa fi starnit barfele il/ o credeai o persoana importanta pentru tine. Indicat ar fi totusi sa nu dai crezare la tot ce se vehiculeaza, mai ales daca nu ai informatii clare ca aceste date sunt adevarate. Risti sa-ti faci griji degeaba.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare