Politic-Social

thumbs

Un tanar din Vaslui, care s-a intalnit cu eleva care a murit de meningita, la spital cu dureri de cap si senzatie de greata/ Diagnosticul dat de medici

26.04.2019, 08:55 Sursa: mediafax.ro

Directorul Spitalului Judetean Vaslui, Ana Smaranda Rinder, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca tanarul este internat la Boli Infectioase, dar pare ca are doar o viroza.

"Am sunat medicul de garda de dimineata (vineri - n.r.), i-au fost facute analize, nu se confirma nicio meningita. Este o viroza, nu are meningita. Este internat la Sectia de Boli Infectioase", a spus Rinder.

Tanarul le-a spus medicilor ca zilele trecute s-a intalnit cu fata de 15 ani, care a murit, marti, la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, unde fusese adusa cu cateva ore mai inainte de la Spitalul Judetean din Vaslui. Ea a fost transferata cu o Ambulanta, dupa ce medicii din Vaslui au stabilit ca era suspecta de meningita meningococica.

Medicii au confirmat prezenta meningococului in urma examenelor de laborator, in sangele pacientei de 15 ani, dar nu pot spune daca adolescenta avea si meningita, pentru ca nu i-au putut recolta, din cauza starii grave, lichid cefalo-rahidian.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare