Politic-Social

thumbs

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, condamnata la 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare dupa ce a batut un copil de doi ani

26.04.2019, 09:02 Sursa: mediafax.ro

Judecatoria Timisoara a decis, miercuri, sa o condamne pe fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, Romina Rotariu, in varsta de 33 de ani, la patru ani si patru luni de inchisoare cu executare, pentru purtare abuziva in forma continua. Concret, Romina Rotariu a agresat un copil de doi ani, in vara anului trecut, in cresa detinuta de familia ei, unde lucra ca ingrijitoare.

De asemenea, magistratii au decis ca fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu sa plateasca daune morale familiei baiatului in valoare de 480.000 de lei. Totodata, judecatorii i-au interzis Rominei Rotariu sa mai exercite profesia de educator/ingrijitor de copii pe o perioada de cinci ani.

Decizia Judecatoriei Timisoara nu este una definitiva, putand fi contestata in termen de zece zile.

La sfarsitul lunii iunie a anului trecut, o femeie a depus o plangere la Politia Timis, acuzand-o pe Romina Rotariu de faptul ca i-a batut copilul de doi ani, inscris la cresa detinuta de familia Rotariu.

Din cauza loviturilor primite, micutul a ajuns acasa cu un picior rupt, fiind ulterior internat de urgenta in spital.

Oamenii legii au intocmit un dosar penal pe numele femeii de 33 de ani, pentru purtare abuziva si loviri sau alte violente. Fiica lui Iosif Rotariu a fost retinuta pentru 24 de ore, iar apoi cercetata sub control judiciar pentru 30 de zile.

Pe de alta parte, Iosif Rotariu a sustinut ca fiica sa, diagnosticata cu diabet, ar fi avut o criza de hiperglicemie si nu si-a dat seama ce face in momentul in care l-a lovit pe baiatul de doi ani.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare