Politic-Social

thumbs

Primarul Gabriela Firea anunta ca il da in judecata pe Andrei Caramitru pentru calomnie

15.05.2019, 14:50 Sursa: mediafax.ro

"Dincolo de limbajul suburban folosit de domnul Caramitru, care insa este in deplina consonanta cu modul de actiune politica a reprezentantilor USR (Ura Sufoca Romania), sunt revoltata de lejeritatea cu care sunt colportate informatii total false referitoare la mine si la sotul meu. Nu am interzis Uber si nicio alta platforma, nu intentionez sa fac acest lucru si, oricum, reglementarea acestei activitati este apanajul Guvernului, care de altfel a si anuntat ca lucreaza la elaborarea unui act normativ in acest sens", transmite primarul general al Capitalei, intr-un comunicat de presa remis MEDIAFAX.

Gabriela Firea precizeaza ca nic ea si nici sotul ei nu sunt implicati in niciun fel de activitati comerciale in general, prin urmare nici de transport de persoane.

"Este exclus sa avem orice beneficiu patrimonial direct sau indirect de pe urma interzicerii sau reglementarii aplicatiilor de tip uber. Prin urmare, atat eu cat si sotul meu am decis sa il actionam in judecata pe numitul Andrei Caramitru, intrucat calea legala este singura prin care putem impiedica raspandirea unor astfel de calomnii", completeaza Gabriela Firea.

Andrei Caramitru, membru USR, a scris, miercuri, pe Facebook, referitor la modificarile din legea taximetriei care intra in vigoare de joi, ca a castigat mafia taxiurilor din Voluntari a lui Florentin Pandele.

"Castiga mafia taxiurilor din Voluntari a lui Pandele. Sictir lui, sictir lui Firea cu tot cu firul ei din colon, si sictir si PSD-ului. Asa se intampla cand nu votam, da? Nu ne intereseaza politica? Toti sunt la fel? Veniti fratilor pe 26 Mai la vot! Sa ii pulverizam o data pentru totdeauna", a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Andrei Caramitru a fost demis din functia de consilier al presedintelui USR, Dan Barna.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare