Politic-Social

thumbs

Prefectura Buzau despre avionul prabusit: Nu stim de vreo aprobare pentru survol in zona

15.05.2019, 17:22 Sursa: mediafax.ro

Purtatorul de cuvant al Prefecturii Buzau, Gabriel Cozma, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca nu stiu de existenta vreunei aprobari de survol.

"In momentul de fata nu se cunoaste ca ar exista aprobare pentru survol in zona. Doua persoane sunt decedate, dar nu se stie indentitatea lor. Nu se stie locul de unde a decolat, epava a fost gasita acum 10 minute. Foarte urata este vremea. De noaptea trecuta a plouat continuu, iar plafonul de nori e destul de jos, insa nu a fost furtuna", a spus Gabriel Cozma.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in judetul Buzau, doua persoane fiind gasite decedate.

Autoritatile din Buzau au intrat in alerta dupa ce un localnic din Nehoiu a sunat la 112 si a anuntat ca intr-o zona greu accesibila a gasit bucati dintr-un avion ce pare a fi de mici dimensiuni. Spre locul indicat au plecat politisti, pompieri, jandarmi si echipaje de la Ambulanta.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare