Politic-Social

thumbs

Ce motive a invocat Dragnea pentru faptul ca se abtine de la declaratii despre referendum

22.05.2019, 15:21 Sursa: mediafax.ro

Intrebat, la Craiova, despre faptul ca Viorica Dancila a spus, in Bacau, ca va merge duminica la vot si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum, Liviu Dragnea a raspuns: "Nu am vazut declaratia, dar daca a zis asa, e foarte bine. PSD tot timpul a spus, in frunte cu mine, ca noi nu respingem intrebarile de la referendum, ba dimpotriva, le sustinem".

Intrebat, de asemenea, "dumneavoastra veti vota?", Dragnea a raspuns "dumneavoastra voi vota".

In continuare, chestionat mai departe daca voteaza "da" sau "nu" la referendum, liderul PSD a afirmat "Hai sa ajungem acolo. E culmea, iar vreti sa-mi faca astia un dosar? Ca spun, influentez ... Lasa-ti-ma in pace! Eu de aia nu vorbesc despre refendum. Cand au zis ei ca am zis oamenilor sa vina la vot, la referendum, m-au condamnat. Altii au boicotat referendumul, sunt bine merci. Asa ca nu mai stiu ce sa spun".

Viorica Dancila a anuntat, in timpul unei vizite facute in judetul Bacau, ca va merge duminica la vot si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum.

"Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei", a explicat premierul.

Ulterior, Viorica Dancila a afirmat ca, desi a anuntat ca va vota la referendum, nu a precizat modul in care va vota.

"Am spus ca merg la referendum, dar nu am spus modul in care voi vota, pentru ca acest lucru il vom stabili in cadrul partidului. Sunt un om care respecta partidul, linia partidului, iar modul in care voi vota va fi conform acestei linii. Acest lucru il vom discuta in partid", a declarat Viorica Dancila, miercuri, la Antena 3.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare