Politic-Social

thumbs

Dragnea, despre membrii PSD plecati la alte partide: Sunt parlamentari care au inceput sa contacteze colegi sa vina inapoi

22.05.2019, 23:04 Sursa: mediafax.ro

"Erau membri de partid si i-a convins Ponta. Oamenii au inceput sa se lamureasca si sunt parlamentari care au inceput sa contacteze colegi sa vina inapoi. O sa discutam fiecare caz in parte, iar in judete cei care au fost numiti presedinti de organizatii nu mai vor sa faca campanie pentru ca oamenii au inceput sa spuna nu imi irosesc votul pentru ca nu cred ca voi faceti 5% de ce sa imi irosesc votul pentru ca votul daca il dau si nu face 5% se redistribuie la PNL, la USR, nu sunt cu astia. Ori votez cu PSD, ca nu prea am chef sa votez cu serviciile si securistii, ori stau acasa", a declarat Liviu Dragnea, la Romania TV.

Intrebat daca in prezent conduce un partid liber de securisti, liderul PSD a spus: "grosul a plecat"

"Nu prea am vorbit de Pro Romania in aceasta campanie. Sa vedem cine merge in PE. USR PLUS vor intra in miscarea lui Macron. Ponta a anuntat ca vor intra in miscarea lui Macron. Macron vrea o Europa cu doua viteze, o Cortina de Fier. USR, PLUS si Pro Romania vor sustine ca Romania sa fie de categoria a doua", a mai spus Dragnea.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare