Externe

thumbs

Marine Le Pen, dupa victoria la europarlamentare: Este un vot pentru Franta si pentru cetateni

26.05.2019, 23:53 Sursa: mediafax.ro

"Este un vot pentru Franta si pentru cetateni. Este o veste buna si este vitala pentru o tara care a plutit in confuzie timp de cateva luni", a declarat Marine Le Pen, al carei partid a castigat scrutinul europarlamentar din Franta, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne.

Partidul Adunarea Nationala este creditat cu 23-24%, fiind urmat de formatiunea Republica in Miscare, cu 22%, si de grupul Europa Ecologica (12,5%).

Marine Le Pen a fost contracandidata lui Emmanuel Macron in cadrul alegerilor prezidentiale din 2017.

Un oficial prezidential a declarat in urma scrutinului ca esecul formatiunii presedintelui Emmanuel Macron, Republica in Miscare, este o dezamagire, dar nu va provoca o schimbare in reformele dorite de Guvern.

"Exista, bineinteles, sentimentul de dezamagire. Obiectivul presedintelui este sa intensifice Actul II al presedintiei la nivel national, deci nu vor exista schimbari in politicile sale. Scopul nostru este ca cetatenii sa simta schimbarea", a declarat oficialul francez, citat de publicatia Le Figaro.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare