Politic-Social

thumbs

Pistoale, arme cu aer comprimat si aproape 2.000 de cartuse, ridicate de Politie de la traficanti de arme

12.06.2019, 09:33 Sursa: mediafax.ro

Potrivit Politiei, perchezitiile au vizat doi barbati, in varsta de 20 si 47 de ani, din Buzau si Brasov, banuiti de contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

In urma perchezitiilor, politistii au descoperit si ridicat, in vederea continuarii cercetarilor, 7 pistoale cu glont, o arma lunga cu glont, doua arme cu aer comprimat, 1.197 de cartuse de diferite calibre, 210 capse genofix, 750 de alice, precum si mai multe componente de armament (tevi, inchizatoare, amortizoare, incarcatoare, dispozitive tragaci), toate detinute ilegal.

Din cercetari a reiesit ca, de la inceputul anului 2019, barbatul din Brasov ar fi achizitionat arme de la barbatul din Buzau, dispozitive ce ar fi fost introduse in Romania, fara drept, de catre cel din urma.

In urma administrarii probatoriului, cele doua persoane au fost retinute si urmeaza a fi prezentate instantei, in vederea dispunerii masurilor legale.

Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Actiunea s-a desfasurat sub coordonarea Directiei Arme, Explozivi si Substante Periculoase si a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare