Externe

thumbs

Sase angajati ai Inspectoratului National de Investigatii din Republica Moldova, demisi la o zi dupa ce si-au declarat sustinerea fata de noul Guvern

12.06.2019, 10:10 Sursa: mediafax.ro

Seful IGP demis de Guvernul Sandu, Alexandru Pinzari, a anuntat ca a fost demarata o ancheta de serviciu, in urma careia au fost suspendati din functie sase colaboratori ai INI.

"Colegii au fost suspendati din functie si pe perioada anchetei de serviciu, timp de 30 de zile. Subdivizunea activeaza in regim normal in afara de colegii suspendati", a declarat seful adjunct al Directiei, subdiviziune care se ocupa de martori si alti participanti la procesul penal.

Angajatii au declarat ca au fost suspendati din functie dupa ce au anuntat ca sustin noul Guvern, condus de Maia Sandu si ca se supun noii conduceri a institutiei.

Marti, Anatolie Macovei, seful Directiei 6 din cadrul INI a anuntat impreuna cu mai multi angajati ca sustin Guvernul Sandu si noua conducere a Inspectoratul General al Politiei.

"Din partea mea si a colegilor mei, va anunt ca noi recunoastem noul Guvern, Guvernul condus de Maia Sandu. Facem apel catre toti colegii sa ne urmeze exemplul ca sa evitam ciocniri, dezordine in masa, altercatii si sa mentinem ordinea publica", a declarat Anatolie Macovei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare