Politic-Social

thumbs

Iohannis: Codul Fiscal, modificat de mai multe ori decat zile ale anului trecut. O performanta rarisima

12.06.2019, 10:25 Sursa: mediafax.ro

"Romania are nevoie mai mult ca oricand sa revina la realism si la dialog fundamentat, la echilibru si responsabilitate in privinta deciziilor. In afaceri, ca si in politica, promisiunile trebuie sa fie urmate de rezultate. Am vazut celebrul program de guvernare al PSD, unde pe hartie apar sute de kilometri de autostrada, investitii, dar in fapt au ramas doar promisiuni", a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul sedintei plenare a Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Seful statului a reprosat ca Guvernul a modificat de sute de ori legislatia fiscala, ingreunand astfel lucrurile pentru oamenii de afaceri.

"Nu exista in acel program de guvernare vreo referire la sutele de modificari din legislatia fiscala, care, putem spune elegant, ca au afectat economia sau care au dat peste cap planurile de afaceri. Si daca vorbim de sutele de modificari nu este o chestiunie simbolica. Codul Fiscal a fost modificat de mai multe ori decat zile ale anului trecut, ceea ce este o performanta rarisima si sunt convins ca ati avut mult de lucru sa ramaneti updated", a mai spus presedintele Klaus Iohannis.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare