Politic-Social

thumbs

Renunta la critici. Iohannis LAUDA prestatia Romaniei la presedintia Consiliului UE

12.06.2019, 11:44 Sursa: mediafax.ro

"Romania a reusit sa inchida aproape 100 de dosare, ceea ce e cam dublu decat ce au realizat altii. Romania a reusit sa organizeze un summit care a pus bazele strategiei pentru urmatorul mandat in UE. Romania a demonstrat ca are si oameni buni", a declarat, miercuri, Klaus Iohannis.

Presedintele, care critica Executivul roman, cu doar o luna inainte de preluarea mandatului presedintiei Consiliului UE, pe motiv ca nu este capabil de asemenea responsabilitati, spune acum ca meritele revin echipelor tehnice.

"Criticile pe care le aduc guvernantilor raman si nemultumirile pe care le exprim raman, trebuie spuse, dar avem si oameni foarte buni in echipele tehnice, in echipele de la Bruxelles, cele de negocieri, si iata am reusit, cu toate ca avem un guvern fara stategii viabile, cu oamenii pe care ii avem, sa miscam lucrurile unde nu s-a asteptat majoritatea in Consiliul UE. Ce ramane dupa presedintie: realizarile tehnice practice, care se datoreaza multor specialisti si votului de la referendum, care arata ca nu doar specialistii sunt pro-europeni, ci si romanii.(...) Contrar unei guvernari catastrofale, Romania are oameni foarte buni"', a mai spus Iohannis.

Presedintia romana a Consiliului UE este detinuta intre 1 ianuarie-30 iunie 2019.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare