Economic

thumbs

Cris-Tim vrea sa introduca tehnologia blockchain in procesul de productie

14.06.2019, 18:18 Sursa: mediafax.ro

Nevoia producatorilor de a li se recunoaste calitatea produselor i-a determinat sa apeleze la ideea de "blockchain" pentru a aduce informatia despre procesul realizarii alimentelor, catre clienti.

"Ne confruntam cu lipsa de credibilitate. Ca sa putem dovedi ca ceea ce sustinem chiar exista, credem ca accesul trebuie sa fie liber pentru consumator la absolut tot ceea ce inseamna acest proces, de la ideea la comercializare. Asta face blockchainul, democratizeaza accesul la informatie, din orice punct, din orice paliere", a spus Radu Timis Jr.

Acesta a mai adaugat ca vrea sa transparentizeze procesul de realizare al produselor nu doar din momentul "iesirii de pe poarta fabricii si ajungerii la raft, ci din faza procurarii ingredientelor de la furnizori".

Radu Timis jr. a spus ca intentioneaza sa faca posibil ca "orice om de pe planeta care acceseaza internetul sa vada in perspectiva integrala fluxul tehnologic, nu doar partea de ingrediente". In viziunea sa, blockchain va asigura "un spectacol live al productiei" pentru a ridica credibilitatea clientilor.

Cris-Tim are doua fabrici de mezeluri (la Filipestii de Padure si la Magureni, ambele in judetul Prahova), doua fabrici de ready meal (la Filipestii de Padure si la Bucuresti) si o unitate de procesare a laptelui, tot in judetul Prahova.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare