Economic

thumbs

Au dat jaful secolului. Un cuplu a "furat" de la Warren Buffet 40 mil. de dolari

15.06.2019, 17:29 Sursa: mediafax.ro

Potrivit documentelor prezentate de instanta de judecata, acestia au realizat achizitiile intre 2011 si 2018, tot atunci au investit peste 40 mil. de dolari in real estate. Printre investitiile cuplului se numara un conac din Las Vegas, doua apartamente situate in apropierea lacului Tahoe si o casa de vacanta in Scottsdale.

"Negam total acuzatiile inainte de FBI conform carora afacerea DC Solar a reprezentat o schema de frauda", a declarat Malcolm Segal, avocatul cuplului Carpoff.

Anchetatorii federali s-au folosit de tranzactiile bancare ale cuplului Carpoff si de modelele automobilelor achizitionate pentru a stabili sumele cheltuite de acesta.

Printre cele mai scumpe achizitii ale escrocilor se numara un automobil Plymouth Road Runner din 1969, estimat la 325,800 mii de dolari, un Jaguar XK din 2014 in valoare de 195.521 mii de dolari si un Ford Mustang GT 500 Super Snake, estimat la 1 mil. dolari.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare