Cultura si divertisment

thumbs

Proiectul Aleph Media, stiri, comedie si business, peste 14 milioane de euro investiti, votat de CNA

25.06.2019, 13:06 Sursa: mediafax.ro

SC Aleph Media SRL (Bucuresti) a solicitat licente pentru difuzarea prin satelit si retele de comunicatii electronice a serviciilor de programe Aleph News/Aleph News HD, Aleph Business/Aleph Business HD si Aleph Comedy/Aleph Comedy HD din Bucuresti.

Publicul vizat este ce cu un venit peste mediu, cu educatie superioara care nu isi gaseste astazi in grila televiziunilor programe care sa ii reprezinte interesele.

Potrivit discutiei din CNA, pentru canalul Aleph News/Aleph News HD, cu format tematic informativ si 80% productie proprie, investitia in acest proiect este de 1.710.800 de euro.

"Canalul de stiri este un canal pur de stiri pure. Nu este un canal de comentarii, este un canal care isi propune sa ii ofere celui care il acceseaza o imagine", a explicat Adrian Sarbu, cel care a prezentat in fata CNA cele trei proiect.

Aleph Business/Aleph Business HD, cu 70% productie proprie, pentru 55% programe de stiri si un procent programe de educatie, anunta o investitie de 5.457.000 de euro. Este un canal de entertainement pentru comunitatea de business.

"Orice om interesat in a avea o viata pe care si-o stapaneste din punct de vedere material. Nu sunt doar antreprenori ci si oameni care sunt la nivel de management. Pentru un om care isi traieste viata masurat, o informatie poate sa fie utila si preponderent vom avea informatii utile, de la utile la generatoare de emotii. De la generatoare de interes pentru ca pot avea o finalitate utila pana la informatii generatoare de emotii", a spus Adrian Sarbu.

Pentru Aleph Comedy si Alpeh Comedy HD investitia se ridica la 6.931.500 de euro. Al treilea canal este un canal pur de entertainement si este un canal care abordeaza esenta entertainementului, comedia. Concentrat pe valorificarea resurselor de a genera umor in programe.

Adrian Sarbu a aratat ca este vorba despre prima parte dintr-un grup de 5 canale care va mai inculde un canal de educatie si unul de lifestyle tot sub aceasta umbrela Aleph.

"Aleph-ul este internetul zilei de astazi, este un spatiu in care poti sa te regasesti in spatiu si timp de fiecare data. Va fi o platforma gen Netflix in care continutul tuturor canalelor va fi integrat. Initial vom pleca cu canale separate (,..) Principala noastra preocupare este si va fi concentrarea pe programele proprii. Vom incerca sa-i oferim acestui public tot ce are nevoie in aceste programe", a mai afirmat Adrian Sarbu.

Propunerea a primit sase voturi pentru si doua impotriva din partea CNA.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare