Externe

thumbs

Angela Merkel da asigurari ca isi protejeaza sanatatea

11.07.2019, 19:48 Sursa: mediafax.ro

"In primul rand, cunosc responsabilitatea functiei mele, prin urmare, actionez in mod adecvat, inclusiv in privinta starii de sanatate. In al doilea rand, dat fiind ca observ interesul oamenilor, trebuie sa spun sunt foarte interesata personal sa am o stare buna de sanatate si sa imi protejez sanatatea", a declarat Angela Merkel, citata de publicatia Der Spiegel.

Angela Merkel a stat jos joi, in timpul ceremoniei de primire a prim-ministrului danez Mette Frederiksen, la o zi dupa ce a tremurat incontrolabil in timpul unei intalniri cu premierul finlandez Antti Rinne.

Miercuri, Angela Merkel a declarat ca se simte "foarte bine", pe fondul speculatiilor privind starea de sanatate aparute dupa ce a fost vazuta tremurand a treia oara in trei saptamani. "Sunt foarte bine, nu exista motive de ingrijorare", a spus Angela Merkel, care curand va implini 65 de ani. Angela Merkel a fost surprinsa tremurand in timpul unei intalniri cu prim-ministrul finlandez Antti Rinne, pentru a treia oara in trei saptamani. "Cancelarul Germaniei se simte bine. Discutiile cu premierul Finlandei s-au derulat cum era programat", a declarat Ulrike Demmer, un purtator de cuvant al Guvernului Germaniei, citat de site-ul postului N-TV.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare