Politic-Social

thumbs

Doi copii, transportati la spital dupa ce au cazut de pe ATV

11.07.2019, 19:53 Sursa: mediafax.ro

Doi copii au fost transportati, joi, de o ambulanta si un echipaj SMURD la Spitalul de Urgenta din Bistrita, dupa ce au cazut de pe un ATV pe un drum comunal din comuna Tiha Bargaului, judetul Bistrita-Nasaud.

La fata locului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor al SMURD Bistrita-Nasaud si o autospeciala a Serviciului Judetean de Ambulanta. Dupa evaluarea starii de sanatate a celor doi copii, personalul medical a hotarat ca acestia trebuie transportati la Spitalul de Urgenta din Bistrita.

"Echipajele medicale au gasit la fata locului doi minori, o fetita in varsta de 8 ani si un baiat in varsta de 10 ani. Baiatul prezinta traumatism cranio-cerebral si excoriatii, iar fetita atac de panica. Ambii copii vor fi transportati la UPU SMURD Pediatrie Bistrita pentru mai multe investigatii medicale", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, Cristina Racila.

Inspectoratul de Politie Bistrita-Nasaud a deschis o ancheta in acest caz, urmand sa stabileasca imprejurarile in care cei doi copii aflati pe ATV s-au accidentat.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare