Politic-Social

thumbs

Barbatul din Arad care si-a injunghiat fosta iubita si pe fratele acesteia a incercat sa se sinucida

11.07.2019, 22:54 Sursa: mediafax.ro

Potrivit unor surse judiciare, barbatul care a injunghiat, in urma cu o saptamana, doua persoane, pe fosta concubina si pe fratele acesteia, care ulterior a murit, in localitatea Nadab, din judetul Arad, a incercat, joi, sa se sinucida.

Tanarul de 32 de ani s-a folosit de un cearsaf in incercarea de a se spanzura in camera de detentie a Inspectoratului de Politie Arad. Barbatul a fost observat la timp de catre cei care il supravegheau, fiind transportat cu o ambulanta in stare grava la Spitalul Judetean Arad.

Tanarul se afla in arestul Politiei dupa ce, saptamana trecuta, a injunghiat doua persoane, pe fosta sa concubina si pe fratele acesteia, in localitatea Nadab, iar in momentul in care a fost gasit de politisti a incercat sa se sinucida si s-a taiat cu cutitul.

Cei trei au fost transportati la Spitalul Judetean Arad, fata de 24 de ani avand o rana superficiala in zona toracelui, iar agresorul o plaga injunghiata in abdomen. Fratele fetei, un tanar de 22 de ani, care fusese injunghiat in zona inimii, a murit, dupa o zi, la spital.

In acest caz a fost deschis un dosar penal, care a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Arad.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare