Cultura si divertisment

thumbs

Aparitie ciudata: Un baiat de 4 ani pretinde ca este reincarnarea Printesei Diana

16.07.2019, 09:40 Sursa: mediafax.ro

Tatal de 45 de ani a dezvaluit ciudata poveste in Stellar Magazine, si si-a descris textul drept cea mai "ciudata" chestie pe care a scris-o, relateaza Daily Star .

Relatarea lui incepe cu mentionarea primelor momente in care fiul lui a vorbit despre Printesa Diana atunci cand avea 2 ani si gasise o fotografie cu ea. Cand i-a aratat-o tatalui, Billy i-a spus: "Uite, sunt eu cand eram printesa".

"Totul a inceput cand cineva i-a dat sotiei mele un card cu Lady Di pe el. Billy (in varsta de 2 ani atunci) a aratat spre el si a zis: Uite, sunt eu cand eram printesa".

Si atunci, in ciuda faptului ca nu stia nimic despre familia regala, comentariile ciudate ale lui Billy au devenit inca si mai neobisnuite atunci cand a inceput sa vorbeasca despre familia apropiata a Dianei.

Se pare ca micutul povestea familiei despre fratele lui John - fratele printesei Diana, John, a murit inainte ca aceasta sa se nasca - si ii mentiona pe cei doi fii, Printul William si Harry.

Insa, ce este si mai ciudat este ca baietelul a inceput sa descire Balmoral, resedinta pentru Craciun a Reginei.

Intrand in jocul baietelului si nestiind ce sa creada, prezentatorul TV, s-a hotarat sa incerce ceva mai neobisnuit.

"Lisa i-a aratat o alta fotografie cu Diana", a scris David. Iar Billy a reactionat imediat: "Asta sunt eu printesa. Si intr-o zi sinerele au sosit si nu am mai fost".

In incheierea relatarii, David a scris: "Oare Billy va creste si nu isi va aduce aminti niciodata despre asta? Ar putea fi cu adevarat reincarnarea Printesei oamenilor?".

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare