Cultura si divertisment

thumbs

In jurul lumii cu masina de epoca: Doi romani si-au propus sa vada toata lumea, in doi ani, cu un vehicul istoric | VIDEO

16.07.2019, 10:39 Sursa: mediafax.ro

Capitala Moldovei a fost unul dintre locurile in care Ma£alina si Chris au tinut neaparat sa ajunga, atunci cand au decis sa plece in aventura in jurul lumii. Asa ca timp de doua zile au vizitat Iasul, iar masina lor de colectie a atras imediat atentia celor din trafic.

Au pornit in urma cu doua saptamani din Italia, au trecut prin Elvetia, Lichtenstein, Austria, Slovenia, Ungaria, au venit si in Romania, iar destinatia urmatoare este Ucraina.

Ma£alina si Chris s-au cunoscut in urma cu 12 ani, tot datorita pasiunii lor pentru calatorii.

"Cand am terminat studiile m-am imbarcat pe un vas de croaziera, acolo ne-am si cunoscut. Acolo a inceput totul, cu pasiunea noastra de a calatori", a povestit Ma£alina.

"Lumea e prea mare sa stai intr-un singur loc", a spus Chris.

Desi este nascut in Germania si stabilit in Italia de cativa ani, dorinta de a vedea cat mai multe locuri si placerea de a conduce o masina de epoca l-a adus si la Iasi: "De cand eram mic, tatal meu avea masini de acest fel si am crescut cu masinile astea. Nu e nimic mai frumos decat sa descoperi o tara slow ride, incetisor-incetisor".

Ideea de a pleca in jurul lumii le-a venit dupa ce au calatorit cu o masina asemanatoare in Balcani. Si pentru ca au vazut ca se poate, au pornit intr-o aventura ce isi doresc ei sa dureze doi ani.

"Totul este original la masina. Am facut niste modificari lejere, am pus protectie sub motor si rezervor si cam atat", a mai spus Chris.

Pentru Madalina, calatoria in jurul lumii este un vis ce devine realitate: "Nu stiu daca e un loc in care vreau sa ajung neaparat, chiar mi-ar placea sa reusim sa terminam acest tur", a spus Madalina.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare