Cultura si divertisment

thumbs

Premierele cinematografice de la mijlocul lunii iulie: Actiune, comedie romantica si animatie | VIDEO

20.07.2019, 07:00 Sursa: mediafax.ro

"Anna" e cea mai noua productie regizata de Luc Besson. Regizorul francez a reusit sa puna pe ecrane de mai multe ori povesti de neuitat cu asasini centrul atentiei. Pentru pelicula aceasta Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans si Cillian Murphy isi dau intalnire pe afis. Iar criminalul seducator este Anna Politova, un personaj pregatit sa se descurce in cele mai complicate situatii.

Comedia este romantica, sau dramatica la modul frantuzesc in "Doubles vies/ Vieti duble". Regizorul Olivier Assayas a colaborat cu Juliette Binoche si Guillaume Canet pentru a spune povestea unui scriitor controversat care foloseste propriile aventuri amoroase drept materie prima pentru noul sau roman.

Istoria din The Lion King/ Regele Leu" e deja cunoscuta din desenul animat care a avut succes acum 25 de ani. Regizorul Jon Favreau, cunoscut pentru "Cartea junglei", a transformat legenda de acum un sfert de secol in lung metraj live-action, vocile personajelor avand in varianta engleza semnaturi ca Beyonce Knowles, Donald Glover, Seth Rogen sau John Oliver. In romana aventurile tanarului Simba sunt spuse de Claudiu Bleont, Zoltan Octavian Butuc, Isabela Neamtu sau Alina Chinie.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare