Cultura si divertisment

thumbs

Bon Jovi astazi in concert la Bucuresti, la opt ani de la primul show in Romania | VIDEO

21.07.2019, 13:26 Sursa: mediafax.ro

Bon Jovi soseste la Bucuresti in formula Jon Bon Jovi, voce si chitara, David Bryan, clape, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, coproducatorul si compozitorul John Shanks si chitaristul Phil X, care a fost cooptat in turneul din 2013, "Because We Can World Tour".

In deschiderea show-ului trupei Bon Jovi, programat de la 20.30, au fost invitate sa cante, de la ora 17.15, doua grupuri autohtone, Gramofone si Firma.

Turneul "This House is Not For Sale" pune puternic accentul pe muzica si piesele indragite de fani, pe masinaria de lucru care a impins Bon Jovi la peste 130 de milioane de albume vandute. Formatia este pregatita cu o selectie de aproximativ 95 de melodii, pe care le schimba in fiecare concert, incluzand, desigur, inconfundabilele "You Give Love a Bad Name", "It's My Life", "Wanted Dead Or Alive" ,"Bad Medicine" si, bineinteles, "Livin 'On a Prayer".

Trupa Bon Jovi a mai concertat in Bucuresti in iulie 2011.

Concertul din Bucuresti este organizat sub titulatura Rock the City, un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Productions si D&D East Entertainment. Sub aceeasi titulatura, luni, in acelasi loc, sunt programate show-uri ale trupei britanice The Cure si formatiei irlandeze God Is An Astronaut.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare