Politic-Social

thumbs

Basescu: Interesul lui Iohannis e ca Dancila sa intre in turul doi. Daca intra Barna PSD va vota USR

21.07.2019, 21:20 Sursa: mediafax.ro

" Daca discutam foarte pragmatic, interesul presedintelui Iohannis este ca doamna Dancila sa intre in turul doi, iar Barna sa ramana in afara. Pentru ca un Barna intrat in turul doi cu Iohannis, USR va avea electoratul PSD de partea lui. Electoratul USR va merge la Dancila in turul doi daca nu intra Barna. Vor merge sa ii plateasca lui Iohannis pentru ca i-a atacat spre sfarsit de mandat", a declarat Traian Basescu, la Romania TV.

Fostul presedinte al Romaniei a adaugat ca, dupa parerea lui, Dan Barna este mai atractiv pentru electoratul din turul doi, deoarece pare "proaspat" in politica.

"In momentul de fata pare ca vom avea un tur doi cu reprezentantul PNL si reprezentantul USR, cu Iohannis si Barna. Pare, dar vom vedea ce evolutii vor fi in PSD, unde este un adevarat spectacol. Personal cred ca mai atractiv va fi Dan Barna, pentru ca eu imi pierd vremea si citesc Constitutia, legile, deciziile CCR, in timp ce electoratul nu isi pierde vremea cu asta. Daca mai asculta si crede pe cate un politician, bine, daca nu... Barna pare un om proaspat, pare desi nu e, mai are contracte cu statul. Depinde cum va fi tratata in campanie povestea. Depinde cat de tare va apasa PSD pe acceleratie cu povestile astea", a subliniat Basescu.

Intrebat cu cine ar vota in turul doi la alegerile prezidentiale, Traian Basescu a raspuns: "Nu as vota cu Dan Barna.. Nu stiu daca as vota acum cu Iohannis dupa ce am vazut cum se comporta grupul lor la PE. Cu Dan Barna mi-ar fi greu sa votez pentru ca nimic nu e cert la ei. Nu ii puteti defini politic".

El a sustinut, de asemenea, ca este exclus sa voteze cu PSD: " Exclus. Mi s-ar usca mana daca as vota PSD", a mai spus fostul presedinte.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare