Politic-Social

thumbs

Alexandru Cumpanasu, dupa discutia cu directorul STS: A spus ca operatorul de la 112 a avut un ton nepotrivit cu Alexandra

13.08.2019, 20:44 Sursa: mediafax.ro

"L-am intrebat pe domnul director daca i se pare normala atitudinea operatorului STS fata de Alexandra si nu va pot spune decat ce a spus dansul - din punctul meu de vedere, acea femeie nu mai are ce cauta in acel sistem, dar domnul director al STS mi-a spus doar atat: ca isi doreste sa fi avut un alt ton, chiar daca profesional si-a facut treaba in cadrul serviciului. Din punctul dansului de vedere tonul avut cu Alexandra a fost unul nepotrivit", a declarat Alexandru Cumpanasu, la iesirea din sediul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS).

Potrivit acestuia, directorul interimar STS i-a explicat procedura gestionarii apelurilor de urgenta si, in viziunea lui Cumpanasu, acesta ar fi inteles ca operatorii "trebuie sa empatizeze" cu cei care apeleaza la 112.

Cumpanasu considera ca angajatii STS trebuie instruiti mai bine.

"Oamenii de acolo care lucreaza nu sunt suficient de pregatiti, trebuie sa aiba o pregatire din punct de vedere emotional, de intelegere a problemelor, de competenta, nu numai a apasa pe butoane si a redirectiona. (..) Oamenii care suna suna acolo cu necazuri nu pentru a fi trimisi la plimbare", a mai spus unchiul Alexandrei.

Alexandru Cumpanasu a publicat, in urma cu cateva saptamani, pe Facebook, stenogramele discutiilor de la 112 intre Alexandra, politisti si operatorii 112. Acestea sunt socante, la un moment dat operatorul intreband cum sa o gaseasca daca nu spune unde este.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare