Politic-Social

thumbs

Viorica Dancila anunta ca va lua masuri ferme in organizatiile PSD fara performante: Toti trebuie sa ne asumam. Si eu imi asum

13.08.2019, 21:44 Sursa: mediafax.ro

Liderul PSD Viorica Dancila a anuntat, intr-o conferinta de presa la Craiova, ca are incredere in colegii de partid.

"Am mare incredere in colegii mei, am mare incredere in colegele mele, am mare incredere in membri de partid. Eu cred ca toti vor fi foarte implicati, atat in alegerile prezidentiale, cat si in celelalte doua tururi de alegeri si cred acest lucru pentru ca fiecare dintre ei vor sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor lor, fiecare vor sa isi duca proiectele mai departe", a spus Viorica Dancila.

De asemenea, presedintele PSD a declarat ca este de acord cu propunerea liderului PSD Dolj de a lua masuri drastice cu organizatiile fara rezultate la alegeri.

"Eu cred ca trebuie sa sustinem performanta in cadrul partidului si cred ca trebuie intotdeauna apreciate organizatiile care au rezultate bune si acolo unde rezultatele nu sunt bune trebuie sa luam si masuri ferme. Bineinteles ca si conditiile sunt de multe ori diferite. Am vazut ca e o mobilizare mai mare in Oltenia, Muntenia pentru Partidul Social Democrat, altele sunt conditiile in Ardeal. Dar atunci cand rezultatele sunt atat de mici, incat se vede ca implicarea nu exista, acolo cred ca trebuie sa luam masurile cuvenite, pentru ca altfel o sa existe acea perceptie: si daca muncesc si daca nu muncesc, rezultatul este acelasi. Nu cred ca trebuie rasplatite rezultatele bune ale unor organizatii si acolo unde intr-adevar lucrurile nu merg cum trebuie sa venim cu alte solutii", a mai spus Viorica Dancila.

Presedintele PSD a precizat ca toti presedintii de filiale trebuie sa isi asume rezultatele alegerilor si ca fiecare organizatie va trece prin evaluari.

"Eu cred ca trebuie toti sa ne asumam. Si eu imi asum, ne leaga foarte multe lucruri si dorinta de a realiza cat mai multe lucruri. Fiecare organizatie isi va face o evaluare pornind de la voturile pe fiecare localitate. Si cred ca toti trebuie sa ne asumam aceasta evaluare, nu va fi ceva impus. Va veni aceasta evaluare din partea presedintelui organizatiei. Si eu imi asum, fiecare trebuie sa isi asume. Daca aici isi asuma Claudiu Manda si Olguta Vasilescu, trebuie sa isi asume si cei de la Cluj", a mai spus Viorica Dancila.

Intrebata de corespondentul MEDIAFAX, ce risca in calitate de presedinte al PSD daca va pierde alegerile prezidentiale, Viorica Dancila a precizat ca nu ar vrea sa vorbeasca de scenarii.

"Nu as vrea sa vorbesc de riscuri si nu as vrea sa vorbesc de scenarii. As vrea sa vorbesc de dorinta noastra de a castiga alegerile prezidentiale si sa ii anunt pe toti cei care acum nu ne dau nicio sansa, pe toti cei care ne vad acum in cadere libera, pe toti cei care nu mai cred in PSD, sa lase putin sa mai treaca timpul si sa vedem la urmatoarele alegeri care va fi rezultatul, sa nu-i subestimeze pe ceilalti pentru ca nu se stie", a spus presedintele PSD, Viorica Dancila.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare