Politic-Social

thumbs

Anchetatorii au ridicat noi probe din curtea femeii acuzate ca si-a asfixiat copilul

13.08.2019, 22:11 Sursa: mediafax.ro

Criminalistii, insotiti de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava, au ridicat, marti seara, noi probe din gradina femeii de 37 de ani din Poiana Negrii, acuzata de pruncucidere, existand suspiciuni ca aceasta si-ar fi omorat si alti nou-nascuti.

Marti dupa-amiaza, anchetatorii s-au reintors la locuinta femeii si au sapat in doua locuri din gradina, indicate chiar de femeie, care a fost dusa la fata locului. Din acele zone, criminalistii au ridicat mai multe probe.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava nu a oferit detalii despre noile probe gasite in gopodaria femeii de 37 de ani.

Femeia a fost acuzata, marti, de pruncucidere dupa ce anchetatorii au stabilit ca aceasta nascuse acasa un copil, neasistata medical, bebelus pe care apoi l-a omorat, asfixindu-l cu un sac de gunoi.

"La data de 09 august 2019, in timp ce se afla la domiciliul sau din zona rurala a judetului Suceava, o femeie in varsta de 37 de ani a dat nastere, singura, neasistata de cadre medicale, unui nou-nascut de sex masculin, caruia ulterior i-a suprimat viata si pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta si-a ascuns sarcina fata de toate persoanele care o cunosteau", au precizat reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava, intr-un comunicat de presa.

Fapta femeii a fost descoperita de politstul din comuna, caruia i s-a parut suspect ca femeia, care se apropiase de termenul nasterii, a fost vazuta fara burta si fara copil.

Copilul nou-nascut a fost descoperit de anchetatori fara viata, intr-un sac de gunoi, existand suspiciuni ca femeia nu este la primul caz de pruncucidere.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare