Economic

thumbs

Actiune de amploare intr-un stat american: Registrul Auto a suspendat peste 2.400 de permise de conducere

16.08.2019, 15:15 Sursa: mediafax.ro

Massachusetts a inregistrat 45.000 de condamnari si suspendari auto percepute soferilor din afara statului incepand cu martie 2018. Registrul a functionat ani de zile fara un sistem de alertare a incalcarilor auto intreprinse local de soferii rezidenti ai altor state, scrie The Boston Globe.

Situatia a rabufnit dupa ce un sofer de camion de 23 de ani, al carui permis ar fi trebuit suspendat in Massachusetts, a provocat un alt accident in luna iunie, dupa ce s-a ciocnit cu un grup de motociclisti in New Hampshire, ucigand 7 dintre acestia. In acesta caz si in sute de alte cazuri, Registrul Auto a esuat in a avertiza statele de provenienta ale soferilor implicati.

Jamey Tesler, registrul interimar, a mai dezvaluit ca peste 2.400 de soferi din Massachusetts au permisele suspendate retroactiv dupa ce au incalcat legislatia auto in afara statului. Numarul permiselor de conducere suspendate este in continua crestere.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare