Economic

thumbs

O banca celebra isi imprumuta proprii angajati ca sa ii faca mai responsabili. Suma este enorma: 20 de miliarde de dolari

18.08.2019, 14:55 Sursa: mediafax.ro

Directorii considera ca un astfel de pas ii va face pe angajati sa fie mai responsabili, deoarece investitiile fondului pot fi anulate daca un manager pleaca sau se implica intr-o "afacere nechibzuita ".

Este posibil ca imprumuturile sa fie acordate cu o rata a dobanzii de aproximativ 5%, au scris cei de la Wall Street Journal, citand o sursa.

Guvernul Kazahstanului, investitor al fondului, este de asteptat sa contribuie cu aproximativ 3 miliarde de dolari, in timp ce banci precum Goldman Sachs Group, Standard Chartered PLC din Marea Britanie (si Mitsubishi UFJ Financial Group din Japonia au mai declarat ca sunt dispuse sa investeasca cateva sute de milioane de dolari fiecare, potrivit raportului.

SoftBank discuta cu mai multe fonduri de pensii si firme de asigurari, inclusiv in Taiwan, pentru investitiile totale pe care spera sa le treaca de 30 de miliarde de dolari, a informat WSJ.

SoftBank nu a fost dispusa sa comenteze situatia.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare