Externe

thumbs

Incident in Marea Rosie: Iranul transmite ca un petrolier, care se afla pe lista ambarcatiunilor vizate de sanctiunile SUA, s-a defectat

21.08.2019, 10:08 Sursa: mediafax.ro

"Echipajul repara defectiunea si nava este in stare stabila, intr-un punct sigur. Din fericire, echipajul este in siguranta", a declarat Akbar Jabal-Ameli, directorul tehnic al Companiei Petroliere Nationale din Iran.

@Obs_IL Iranian oil tanker has broken down in the Red Sea , named " HELM ", on the sanction list. https://t.co/PEn9jGGWSf pic.twitter.com/P9C0HtCkvB

- Jabbar K. Doaim (@JDoaim) August 21, 2019

Conform agentiei de presa, petrolierul defectat poarta numele de HELM si se afla pe lista ambarcatiunilor vizate de sanctiunile Statelor Unite.

Iranul are una dintre cele mai dezvoltate flote de petroliere din lume, dar intampina dificultati in livrarea petrolului din cauza sanctiunilor impuse de SUA.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare