Politic-Social

thumbs

Fata de 11 ani, data disparuta dupa ce a plecat de la scoala

21.09.2019, 08:59 Sursa: mediafax.ro

Potrivit IPJ Dolj, politistii din Poiana Mare au fost sesizati de un barbat de 32 de ani despre faptul ca fiica sa, in varsta de 11 ani, a plecat de la scoala vineri dupa-amiaza, dar nu a ajuns acasa.

"Din verificarile efectuate, minora a plecat, la finalizarea cursurilor, cu alte trei colege, in parcul din centrul comunei Poiana Mare, iar ultima data a fost vazuta in locul unde se organizeaza targul din aceeasi localitate", au transmis reprezentantii Politiei Dolj.

Fata are o inaltime de 1,50 - 1,55 metri, constitutie astenica, greutate de 55 kg, ochi caprui, par blond, tuns pana la umeri, iar in zona fruntii are o mica cicatrice.

In momentul disparitiei, aceasta purta un trening negru si pantofi sport de aceeasi culoare.

Politistii fac un apel la cei care detin date utile in acest caz sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare