Politic-Social

thumbs

Schimbare de atitudine. Stefanescu transmite mesajul lui Dragnea catre parlamentarii PSD, in ajunul motiunii de cenzura

09.10.2019, 16:49 Sursa: mediafax.ro

"Cred ca mesajul lui Liviu Dragnea adresat parlamentarilor PSD a fost clar si fara alte interpretari: sustineti guvernul! Cu toate fortele! Indiferent de nemultumirile personale! Avem aceasta obligatie in fata milioanelor de romani care ne-au votat. Si nu putem sa cedam tara unor neaveniti care se pregatesc sa distruga tot ce am construit bun pentru oameni! Si sper ca toata lumea sa inteleaga exact asta", a scris Codrin Stefanescu, pe Facebook.

Motiunea de cenzura va fi dezbatuta si votata in plenul reunit de joi care va incepe la ora 10.00.

Opozitia are 237 de semnaturi la motiunea de cenzura, numarul necesar daramarii Guvernului fiind de 233 de voturi.

Liviu Dragnea a formulat apel pe 1 octombrie fata de decizia Tribunalului Bucuresti de confirmare a noii conduceri PSD, stabilite la Congres. Dosarul este pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, iar pana in prezent nu a fost stabilit un termen de judecata.

Dragnea a formulat apel la decizia Tribunalului Bucuresti prin care a respins, in data de 9 august, cererea de interventie depusa de fostul lider al partidului referitoare la deciziile de la Congresul PSD, confirmand astfel noua conducere social democrata. Citeste mai departe

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare