Politic-Social

thumbs

Dan Barna, despre o eventuala ancheta DNA: Nu am primit nimic. Daca ma cheama la audieri, nu vad o problema

21.10.2019, 19:43 Sursa: mediafax.ro

"Nu am primit nimic. Daca au inceput verificarile, e foarte bine. Chiar am solicitat DNA sa faca verificari. Daca ma cheama la audieri, nu vad nicio problema", a declarat Dan Barna, intrebat despre informatiile ca ar fi fost citat sa se prezinte la DNA.

Precizarile vin dupa ce in spatiul public au aparut informatii potrivit carora DNA a demarat o ancheta "in rem" dupa dezvaluirile Rise Project care il vizeaza pe Dan Barna.

Rise Project a publicat, saptamana trecuta, un articol in care acuza firma lui Dan Barna ca multe proiecte au esuat, iar liderul USR este "supervizorul senin al unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE".

Ulterior, liderul USR, Dan Barna, a cerut ca DLAF sa trimita de urgenta documentele la DNA, pentru ca stie ca "asta e comanda politica pe care au primit-o". El a mentionat ca nu sunt nereguli in acele proiecte, ca a raspuns deschis tuturor intrebarilor, atat jurnalistilor de la Rise, cat si colegilor din USR si tuturor celor care au solicitat detalii despre acest subiect.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare