Politic-Social

thumbs

Iohannis indeamna oamenii sa mearga la vot, cu putin timp inainte de incheierea campaniei electorale: PSD nu a disparut si ramane un adversar redutabil

08.11.2019, 18:40 Sursa: mediafax.ro

"Pesedistii au vrut sa franga calea democratica a Romaniei, au vrut sa acapareze intreg sistemul de justitiei, sa il politizeze. Si culmea culmilor au finalizat cu un atac fizic asupra romanilor, la acel protest de la Bucuresti in 10 august. Mare, mare rusine! Noi am, voi si cu mine, am luat partea romanilor si am oprit efectiv toate aceste prostii. Am mers mult prin tara, mai mult decat unii care se plimba recent prin tara si ma acuza ca nu am fost niciodata. Eu in cunosc pe romani, majoritatea intalnirilor nu au fost de campanie, au fost pur si simplu intalniri cu romanii ca sa imi spuna pasurile lor. Majoritatea cam 90% dintre solicitarile romanilor care au venit sa imi spuna fiecare ce voia, domnule presedinte sa ne scapati de PSD si am reusit", a afirmat Klaus Iohannis, vineri, la o intalnire cu simpatizantii din Ramnicu-Valcea.

Acesta a adaugat ca PSD nu a disparut si ramane un adversar redutabil.

"Dar sa nu ne amagim. PSD-ul nu a disparut. PSD a fost inlaturat de la Putere. PSD ramane un adversar redutabil, pentru a scapa Romania de pesedism e nevoie sa ii convingeti pe romani sa mearga la vot. Noi suntem dintre aceia care vor sa faca ordine prin vot liber, democratic si pentru asta mergeti si convingeti oamenii sa mearga la vot la prezidentiale, la locale, la parlamentare si abia dupa aceea, cu o alta majoritate in Parlament vom incepe adevarat reconstructie a Romaniei. Ma angajaez in fata dumneavoastra ca voi aduna toate fortele democratice din Romania si vom reconstrui aceasta frumoasa tara, patria noastra, Romania", a completat seful statului.

El a cerut votul romanilor la alegeri.

"Va mai spun ceva. Acuma la final de campanie va spun ceva ce nu am spus niciodata in campanie: dragii mei, dragi romani, dati-mi votul vostru, nu numai pentru un politician care este dedicat cu trup si suflet Romaniei si romanilor. Dati-mi votul vostru pentru un concept pentru viitorul Romaniei, pentru un concept care se numeste Romania normala. Pana acum la final de intalnire am spus la treaba. Astazi dragi mei spun - la vot", a conchis presedintele Iohannis.

Campania electorala s-a desfasurat pe o perioada de 30 de zile si se incheie sambata dimineata, la ora 7.00.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei, transmise in timp real si prezentate echidistant, dati "Like" paginii noastre de pe Facebook .

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare