Externe

thumbs

Reactia lui Trump dupa ce s-a aflat ca Bloomberg s-ar putea inscrie in cursa prezidentiala: Nu as vrea sa am pe nimeni adversar mai mult decat pe micul Michael

08.11.2019, 19:06 Sursa: mediafax.ro

"Micul Michael va esua. Nu as vrea sa am pe nimeni adversar mai mult decat pe micul Michael", a declarat Donald Trump.

"Il cunosc de mult timp pe Michael Bloomberg. A spus multe lucruri despre mine. Dar il stiu pe Michael, a devenit doar o nulitate. Nu se va descura bine si cred ca il va afecta pe Joseph Biden", a precizat Donald Trump.

Michael Bloomberg "nu are magia de a se descurca. Va cheltui multi bani, are unele probleme mari, unele probleme personale, are multe probleme. Dar il stiu destul de bine pe Michael Bloomberg. Nu prea bine, dar destul de bine. Nu se va descurca. Daca va candida, eu as fi bucuros", a precizat Donald Trump.

Magnatul Michael Bloomberg, fost primar al orasului New York, a semnalat ca ar putea intra in cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat in scrutinul prezidential din Statele Unite ale Americii.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare