Politic-Social

thumbs

BREAKING Alexandru Cumpanasu spune ca Luiza Melencu traieste. Mama adolescentei: In a doua poza seamana foarte clar

08.11.2019, 19:27 Sursa: mediafax.ro

"Eu sunt ultimul care vrea sa se joace cu emotiile oamenilor. Imi asum aceasta informatie, dupa consultarea cu familia Melencu care mi-a confirmat-o. Aceasta confirmare a venit abia acum jumatate de ora si va spun ca tremur tot. In cazul Luizei Melencu nu a exista si nu exista nicio proba, decat recunoasterea lui Dinca. Trebuie sa avem o abordare legala de aici inainte, dar eu va spun ca nu ma joc cu emotiile oamenilor. Acestia au confirmat persoana si vocea Luizei. Daca nicio mama nu o recunoaste, atunci nu stiu cine o mai recunoaste. In acest moment Luiza Melencu este in viata", a spus Alexandru Cumpansu, la Antena 3.

Cumpanasu afirmaca filmuletul a fost facut de un investigator privat. Se pare ca materialul video, in care apare tanara ce danseaza, a fost facut recent in Italia.

"Mama si bunicul Luizei au recunoscut-o pe Luiza din fotografii si din filmulet audio-video. Aproximativ acum o saptamana, doua au fost facute, in afara tarii. Investigatorii care acum lucreaza cu mine",a mai spus Cumpanasu.

Mama Luizei afirma ca fata din imagine seamana mult cu fiica ei, dar nu este sigura pe deplin, avand in vedere ca a vazut filmuletul pe whatsapp.

"Arata o fata, are multe trasaturi cu Luiza, nu stim daca este ea, numai la par e diferenta. Opreste o masina langa fata, intreaba de tarif, prima data a vorbit in italiana, Luiza vorbeste la perfectie italiana. Persoanele au intrebat tariful si apoi au zis: esti fata de la TV? ea a zis: Da. Apoi a intrebat tariful si a zis 30. In a doua poza seamana foarte clar, dar e vopsita negru si vocea, nu se aude bine. Au trecut 6 luni, Luiza se poate schimba", a spus mama Luizei, la Antena 3.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare