Politic-Social

thumbs

O fata de 12 ani din Brasov a fost data disparuta dupa ce a plecat la scoala si nu s-a mai intors

08.11.2019, 22:28 Sursa: mediafax.ro

Potrivit IPJ Brasov, Politia din Codlea a fost sesizata, vineri, ca o fata in varsta de 12 ani din localitate a plecat dimineata spre scoala si nu a mai revenit acasa. Fata are la ea telefonul mobil si o suma de bani.

Fata are o inaltime de aproximativ 1,55 metri, 50 de kilograme, fata ovala, constitutie robusta, par lung saten spre blond, ochi caprui, ten deschis si nu are semne particulare. Potrivit politistilor, nu se cunosc detalii cu privire la hainele cu care era imbracata in momentul disparitiei.

Cei care pot oferi detalii despre fata sunt rugati sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa sune la 112.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei, transmise in timp real si prezentate echidistant, dati "Like" paginii noastre de pe Facebook .

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare