Politic-Social

thumbs

PNL a receptionat mesajul sefului statului. Seful de campanie, despre o confruntare Iohannis - Dancila: Nu isi are locul in aceasta campanie

11.11.2019, 21:58 Sursa: mediafax.ro

"Rezultate foarte bune si unde mai avem de muncit. Am facut o analiza privind strategia de campanie pentru urmatoarele doua saptamani. Pentru noi este foarte clar ca nu trebuie sa aiba loc dezbateri in turul al doilea, pentru ca din punctul nostru de vedere, democratia inseamna in primul rand intalnirea cu cetateanul. Mergem pe intalniri cu cetatenii. Din momentul cand va incepe campania vom avea intalniri cu organizatiile si cetatenii. Vom face si mitinguri. Nu cred ca vom avea mitinguri in Bucuresti. Preferam mai degraba mitinguri in judetele tarii", a afirmat Dan Motreanu, la finalul intalnirii liberalilor cu Klaus Iohannis, luni seara la sediul PNL.

Intrebat daca seful statului Klaus Iohannis se teme de o confruntare cu Viorica Dancila, seful de campanie al PNL a spus "nicidecum".

"Nicidecum. Presedintele nu se teme de o confruntare. Cei doi candidati sunt binecunoscuti, activitatea lor politica e cunoscuta si cred ca o confruntare nu isi are locul in aceasta campanie pentru ca n uaduce nimic in plus. Cred ca cetatenii cunoscut foarte bine punctele de vedere ale celor doi candidati, iar o confruntare nu ar aduce nimic in plus", a conchis Motreanu.

Inainte de a participa la intalnirea cu liberalii, Klaus Iohannis a declarat, intrebat luni cum raspunde scrisorii si invitatiei la o dezbatere electorala transmisa de Viorica Dancila, ca se va concentra pe intalnirile cu alegatorii in campania pentru turul al doilea al prezidentialelor.

Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor incepe pe 15 noiembrie si se incheie pe 23 noiembrie, ora 7.00.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare