Externe

thumbs

Mike Pompeo denunta continuarea audierilor in Congres in timp ce Donald Trump este in strainatate

02.12.2019, 19:06 Sursa: mediafax.ro

"Este foarte nefericita" situatia continuarii de catre Comisia pentru Afaceri Judiciare a Camerei Reprezentantilor a audierilor miercuri in timp ce presedintele reprezinta Statele Unite la summitul NATO de la Londra, a declarat Mike Pompeo la postul Fox News.

"Regret ca au ales sa organizeze aceste audieri in timp ce presedintele si intreaga noastra echipa de securitate nationala se deplaseaza in Europa, la Londra, pentru a lucra in chestiuni importante", a precizat Mike Pompeo.

Camera Reprezentantilor, aflata sub controlul opozitiei democrate, a lansat o investigatie parlamentara care ar putea conduce la initierea procedurii demiterii presedintelui Donald Trump, suspectat ca ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepresedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la functia de presedinte al SUA, si a fiului acestuia, Hunter Biden. In cadrul investigatiei, Camera Reprezentantilor a trimis citatii prin care le solicita unor membri ai Administratiei de la Washington participarea la audieri si furnizarea documentelor referitoare la contactele presedintelui Donald Trump cu Ucraina. Ca reactie, Comisia pentru Afaceri Judiciare din Senatul SUA, in care republicanii detin majoritatea, a anuntat lansarea unei anchete privind presupuse acte de coruptie in Ucraina.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare