Cultura si divertisment

thumbs

Russell Crowe a publicat primele fotografii cu proprietatea sa din Australia, dupa ce a fost distrusa de incendii - FOTO

21.01.2020, 16:42 Sursa: mediafax.ro

Actorul Russell Crowe detine o proprietate in zona rurala din New South Wales, unde incendiile de vegetatie au facut ravagii.

Zona pare sa fi renascut dupa ploile care au cazut in weekend.

View this post on Instagram

My place 10 weeks ago after the fire had gone through, and this morning after a big weekend of rain.

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on

Jan 19, 2020 at 4:49pm PST

Artistul a publicat imagini care permit comparatii intre felul in care domeniul sau a fost afectat de foc in urma cu 10 saptamani si natura care pare sa-si fi reintrat in drepturi dupa cateva zile de ploaie.

Crowe a vorbit despre efectele distrugerilor reusind sa stranga bani pentru organizatiile implicate in lupta cu focul. Nu mai putin de 30 de persoane si-au pierdut viata in incendii, si, doar in New South Wales, peste 3.000 de locuinte au fost distruse ori avariate.

Crowe arata in luna noiembrie ca, desi a pierdut mai multe cladiri de pe proprietatea sa, se considera "foarte norocos".

Russell Crowe, care s-a nascut in Noua Zeelanda, dar a crescut in Australia, a castigat, in 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru prestatia din "Gladiatorul", primind alte doua nominalizari la premiile Academiei americane pentru rolurile din "Scandal in industria tutunului/ The Insider" (1999) si "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2001).

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare