Externe

thumbs

CDC: Noul coronavirus poate fi transmis si de catre persoanele care nu prezinta semne de infectie

14.02.2020, 02:48 Sursa: mediafax.ro

El a explicat ca aceasta informatie i-a fost prezentata de catre colegii sai din China. "Exista o comunicare buna cu colegii nostri cu privire la infectiile asimptomatice si la transmiterea asimptomatica. Nu stim inca, totusi, cate dintre cazurile asimptomatice duc la transmiterea bolii", a spus oficialul american.

"Ce am invatat in aceste doua saptamani este ca aceasta boala este mult mai complexa decat s-a crezut initial. Unele cazuri confirmate au prezentat doar dureri moderate de gat", a mai spus el.

Totodata, Redfield a informat ca, desi CDC le-a oferit ajutor autoritatilor chineze, Beijingul inca nu a acceptat oferta americana. "Nu am primit un raspuns de la Guvernul chinez. Credem ca suntem cei mai buni din lume in acest domeniu si suntem gata sa ii ajutam, dar sunt o natiune independenta si ei trebuie sa decida daca ne invita sau nu", a spus Redfield.

Pana in prezent au fost confirmate 15 cazuri de infectie cu coronavirus in Statele Unite.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare