Politic-Social

thumbs

Politist de frontiera din Timis, lovit de un barbat urmarit pentru trafic de tigari

14.02.2020, 07:30 Sursa: mediafax.ro

Potrivit unui comunicat al Politiei de Frontiera Timis, politistii au incercat sa opreasca in trafic o masina despre care aveau suspiciunea ca transporta tigari de contrabanda.

"Soferul autovehiculului nu a oprit la semnalele politistilor de frontiera, motiv pentru care s-a pornit in urmarirea acestuia, fiind alertate alte echipaje ale Politiei de Frontiera", se arata in comunicat.

Dipa ce politistii au reusit sa opreasca masina, soferul a devenit violent.

"Pe timpul urmaririi, soferul a incercat sa scape de politistii de frontiera efectuand manevre periculoase, prin care a acrosat autospeciala din dotarea institutiei, acesta fiind avariata. Politistii de frontiera au reusit oprirea autoturismului pe raza localitatii Grabant, soferul incercand sa abandoneze masina. Cand s-a actionat pentru retinerea acestuia a devenit violent, lovind pe unul dintre politistii de frontiera", se mai arata in comunicat.

Potrivit politistilor, in masina au fost descoperite tigari de contrabanda.

Soferul este cercetat pentru contrabanda si ultraj.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare