Externe

thumbs

Un consilier al lui Trump: Nu am vazut niciun raport privind incercarile Rusiei de a-l ajuta pe presedinte sa castige alegerile

23.02.2020, 02:58 Sursa: mediafax.ro

"In calitate de consilier pentru securitate nationala am un acces destul de bun la informatiile serviciilor secrete. Nu am vazut nicio informatie conform careia Rusia face ceva pentru ca presedintele Trump sa fie reales", a declarat O'Brien intr-un interviu pentru ABC.

Declaratiile lui O'Brien a venit dupa ce a fost intrebat in legatura cu articolele publicate de presa americana care arata ca Rusia a initiat actiuni de implicare in campania electorala premergatoare scrutinului prezidential programat in Statele Unite in anul 2020 pentru a facilita realegerea in functie a presedintelui Donald Trump.

"Tot ce stiu este ca republicanii nu au fost multumiti de sedinta si au spus ca nu exista niciun fel de informatii care sa sustina ceea ce se spune", a spus O'Brien.

Rusia a initiat actiuni de implicare in campania electorala premergatoare scrutinului prezidential programat in Statele Unite in anul 2020 pentru a facilita realegerea in functie a presedintelui Donald Trump, conform unor date semnalate de serviciile secrete unor membri ai Congresului.

Oficiali din cadrul serviciilor secrete americane au avut o intrevedere cu membri ai Congresului SUA pe care i-au avertizat ca Rusia incearca sa influenteze rezultatul scrutinului prezidential din 2020, afirma surse citate de publicatiile The New York Times si The Washington Post, precum si de agentia Associated Press.

Administratia Putin a negat din nou ca ar incerca influentarea scrutinului prezidential din SUA. "Este vorba de informatii paranoice; din pacate, vor fi din ce in ce mai multe pe masura ce ne apropiem de alegeri. Sigur, aceste informatii nu au nicio legatura cu adevarul", a declarat, vineri, Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare