Externe

thumbs

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 2.458 la nivel global

23.02.2020, 05:23 Sursa: mediafax.ro

Autoritatile Hubei au confirmat sambata alte 630 de cazuri de virus in Hubei, inclusiv 32 de cazuri intr-o inchisoare. Numarul total de cazuri in epicentrul focarului a ajuns la finalul zilei la 64.084.

In prezent sunt 40.127 de pacienti internati in Hubei, dintre acestia 1.845 care sunt in stare critica. Alte 15.299 de persoane infectate cu coronavirus au fost externate de la izbucnirea epidemiei.

Numarul de decese la nivel global a ajuns la 2.458. Dintre acestea, 17 decese au fost inregistrate in afara Chinei continentale.

Iranul a raportat cinci decese cauzate de coronavirus. In Japonia au fost inregistrate trei decese, iar Hong Kong, Italia si Coreea de Sud cate doua persoane au murit. De asemenea, in Taiwan, Filipine si Franta si-au pierdut viata cate o persoana.

Numarul global de cazuri de coronavirus confirmate a ajuns acum la 78.572.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare