Externe

thumbs

Casa Alba ar putea cere Congresului finantare suplimentara pentru combaterea coronavirusului

23.02.2020, 22:47 Sursa: mediafax.ro

Reprezentanti ai Guvernului au lucrat in acest week-end la o cerere de suplimentare a fondurilor, care nu este inca finalizata insa ar putea fi trimisa luni Congresului, a spus o persoana familiarizata cu planurile de la Casa Alba.

Potrivit sursei citate secretarul Departamentului de Sanatate si Servicii Publice Alex Azar a facut tot posibilul sa ceara sume de bani "care au fost vazute ca fiind considerabil de mari".

Departamentul de Sanatate deja are banii care ar putea fi folositi pentru problema coronavirusului, a spus sursa mentionata, insa a sustinut ca Azar "a insisitat ca bugetul sa fie suplimentat" in vederea unor decizii administrative privind tinerea sub control a coronavirusului.

SUA are acum 36 de cazuri confirmate de coronavirus. Un numar de 14 americani care au avut rezultate pozitive, in urma testarii, s-au reintors in aceasta saptamana in SUA, dupa ce au petrecut saptamani in carantina pe nava de croaziera Diamond Princess din Japonia.

Niciun purtator de cuvant de la Departamentul de Sanatate nu a comentat pana acum. Cererea suplimentarii bugetului a fost relatata prima oara de Politico.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare