Politic-Social

thumbs

Anuntul ministrului de Interne: Doi vanzatori din Neamt, intorsi din China, nu au respectat carantina si risca inchisoarea

24.02.2020, 22:50 Sursa: mediafax.ro

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, luni seara, intr-o conferinta de presa, ca cei doi vanzatori din judetul Neamt, intorsi din China, nu au respectat carantina.

"Chiar in aceasta seara, in videoconferinta, in judetul Neamt a fost prezentata situatia, doi cetateni izolati la domiciliu si nu au respectat masurile. Intra sub incidenta Codului penal, risca inchisoare sau amenda, in functie de gravitatea faptei. Doi vanzatori intr-un magazin din Neamt (...) au venit din China si trebuiau sa stea 14 zile in izolare la domiciliu", a spus Vela.

Intrebat Cum s-a dovedit ca cei doi nu au respectat carantina, Vela a spus ca sunt "metode specifice ale Politiei".

"Prin metodele specifice ale politiei. Inclusiv poze, fotografii care au fost puse la dispozitia IPJ. Fapta lor va fi documentata de catre Inspectoratul Judetean de Politie. E documentat cazul cu probe si procurorul va decide pedeapsa", a raspuns Marcel Vela.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare